Momenten

#

Geboorte

Het begin van een nieuw leven. Een blijde gebeurtenis en dé gelegenheid om in de vreugde te delen met mama en papa en oma en opa..

#

Verjaardag

Vaak een moment om te vieren, maar zeker een moment om met een leuke kaart of kadootje iemand te laten weten dat je om hem of haar geeft.

#

Verbintenis

Samen een verbintenis aangaan, in welke vorm dan ook, is één van de onvergetelijke momenten in ieders leven. Een reden om bij stil te staan en het geluk te delen met een bijzonder kado.

#

Jubileum

Een jubileum is een gedenkwaardig moment om samen bij stil te staan. Zoveel jaar samen voor- en tegenspoed delen of zoveel jaar bij je werkgever.

#

Afscheid

Afscheid nemen van mensen met wie je korter of langer een band hebt opgebouwd. Van oppasouders na een lange, speciale rol in het gezin, van leerkrachten op school. Van collega's met wie je jaren hebt samen gewerkt, bij jouw of hun pensioen.

#

Overlijden

We nemen regelmatig afscheid van mensen om ons heen. Van mensen dichtbij of wat verder van je vandaan die je troost of kracht wil toewensen in een moeilijke periode.

#

Urnen-nagedachtenis

Belangrijk in het leven is de herinnering aan dierbaren die er niet meer zijn. Deze nagedachtenis kun je op veel manieren uitdrukken of vormgeven.

#

Religie

Religie in welke vorm dan ook geeft veel mensen houvast. En iedere geloofsovertuiging kent zijn speciale momenten die gevierd worden, zoals de doop, belijdenis, communie, huwelijk en afscheidsdienst.

Over Momenten van Leven

Momenten van Leven is een unieke kadowinkel in de historische binnenstad van IJsselstein. Bijzondere kadoos voor ieder moment of gelegenheid wanneer je iemand wil verrassen, of gewoon voor jezelf. 

Openingstijden:
Ma + di                gesloten
Wo+do               11-17 uur
Vr                         11-20 uur
Za                        11-16 uur

Contact

Kadowinkel in IJsselstein
(naast de HEMA)
Adres: Utrechtsestraat 43
3401 CT IJsselstein
Telefoon: 030 276 5106 (24/7 bereikbaar)
mail: link naar formulier