Voor elk moment in het leven een passende kaart

Met  de keuze van een bijzondere kaart  leg je gevoel in deze attentie voor de persoon aan wie je hem stuurt. Nog los van de eventuele tekst die je erop schrijft. Bij ons vind je een regelmatig wisselende collectie kaarten die je elders niet aantreft. Enkel of dubbel, met of zonder envelop. Of een mooie tekst op een houten schild, een mok of een glas. En tal van kleine, aardige, maar steeds bijzondere kadootjes waarmee je je gevoel en waardering voor de ontvanger uitspreekt.

#

Valentijn

Vind hier mooie kaarten die u kan geven aan uw Valentijn

#

Samen sterk

Een mooie en toepasselijke kaart voor deze crisistijd. Corona treft iedereen op zekere zin. Om toch contact te blijven houden met je geliefden en kennissen is het goed een kaartje te sturen. Met een blanco binnenkant is er genoeg ruimte om een lief en mooi persoonlijk bericht te sturen.

#

IJsselstein

Leuke kaarten om gedag te zeggen vanuit IJsselstein.

#

Bedankt

Een bedankje, hoe klein ook, wordt altijd in dank aangenomen. Het is een blijk van waardering waaraan we allemaal op zijn tijd behoefte hebben.

#

Verjaardagskaart

Als een persoonlijke felicitatie niet mogelijk is, dan is een kaartje nog het meest persoonlijke en leukste om te ontvangen. Daar kan een appje of een Facebookboodschap niet tegenop!

#

Succes

Je staat voor een belangrijke opgave: een examen, een verhuizing, het begin van een nieuwe baan. Wat is er mooier dan een klopje op de schouder, een steuntje in de rug, onverwacht of uit onverwachte hoek.

#

Zomaar

Zomaar een kaartje krijgen is het aller-leukst. En zomaar een kaartje sturen is het op één na leukst. Op z'n tijd doen dus. Dan beleef je dat aller-leukste moment ook vast een keer.

#

Liefde

Vaak uitgedrukt in de kleur rood of met een rood hart. Maar het kan op veel manieren. Het feit dat je er aan denkt en wat van je laat horen is op zich al belangrijk.

#

Moeder

Natuurlijk ben je blij met je moeder en je vader, dat weten zij ook wel. Toch is een spontaan gebaar, hoe klein ook, erg waardevol. En een mooie aanvulling op datgene wat je weleens hardop zegt. Of ter vervanging van wat je, ongewild misschien, niet hardop zegt.

#

Overig

Soms is er een aanleiding om een speciale kaart uit te zoeken. Maar een meer algemene kaart kan altijd. Je maakt hem met je eigen tekst speciaal. Altijd handig om er een stapeltje van in de la te hebben liggen.

#

Hart onder de riem

Iemand moed inspreken, een beetje hoop geven. Soms zegt een kaart meer dan duizend woorden. Dus altijd goed.

#

Geboorte Zwanger

Een mooie tijd, een drukke tijd, een spannende tijd. Maar ook een tijd om iemand te feliciteren en wellicht sterkte te wensen met deze bijzondere gebeurtenis.

#

Beterschap

Ziek zijn, al dan niet ernstig, hoort bij het leven. Het feit dat iemand aan je denkt helpt je zo'n vervelende tijd door te komen.

#

Sterkte

Een kleine attentie, een bemoedigend woordje in een periode dat iemand het moeilijk heeft. Juist dan moet je er voor elkaar zijn.

#

Huwelijk

Een verbintenis aangaan, in welke vorm dan ook, is een onvergetelijk moment in iemands leven. Onvergetelijk, dus ook niet vergeten daar aandacht aan te besteden. Ook als het de herinnering is aan een aantal jaren samenzijn in voor- en tegenspoed.

#

Condoleance

Afscheid nemen van het leven, het moeilijkste dat er is. Maar een kaart met een mooie tekst of een passende afbeelding steunt de nabestaanden. Delen in het verdriet of delen van gezamenlijke goede herinneringen, dit zijn de momenten die er toe doen.

#

Nieuw huis

Van klein naar groot, of juist van groot naar klein. Of van oud naar nieuw. Maar altijd een grote stap en de uitdaging om van een huis een thuis te maken. Een momentje van aandacht waard!

#

Religie

Voor iedereen heeft geloven een andere betekenis. In elke religie wordt dat vormgegeven door bijzondere, soms feestelijke gebeurtenissen. Een mooie aanleiding om dat met elkaar te doen, want geloven staat altijd voor verbinden.

#

Vriendschap

Wat is er mooier dan vriendschap? In goede en in slechte tijden ben je er voor elkaar. En dat mag je zo af en toe benadrukken met een kaartje of een klein presentje.

Over Momenten van Leven

Momenten van Leven is een unieke kadowinkel in de historische binnenstad van IJsselstein. Bijzondere kadoos voor ieder moment of gelegenheid wanneer je iemand wil verrassen, of gewoon voor jezelf. 

Openingstijden:
Ma + di                gesloten
Wo+do               11-17 uur
Vr                         11-20 uur
Za                        11-16 uur

Contact

Kadowinkel in IJsselstein
(naast de HEMA)
Adres: Utrechtsestraat 43
3401 CT IJsselstein
Telefoon: 030 276 5106 (24/7 bereikbaar)
mail: link naar formulier